O blogu

Dobrodošli na blog o trčanju i veganskoj ishranih. Želim vam da se osećate prijatno i da ovde možete provesti vreme čitajući i diskutujući o temama koje budu pokrenute, a da ne budete suočeni sa političkom, verskom, nacionalnom ili bilo kojom drugom mržnjom ili netolerancijom.
Ovim blogom želim da vidim da li osoba može da se hrani veganskom ishranom i da se bavi atletikom koja zahteva velike i dugotrajne napore (polumaratoni, maratoni, triatlnoi, itd...). Pošto je čest argument protiv veganske ishrane tvrdnja da se neko bavi poslovima koji iziskuju velike napore, mislim da nema boljeg testa nego upravo ovi testovi. Ovo ne činim iz razloga da omalovažavam one koji se hrane (i žive) drugačije, ali se nadam da će neko biti pokrenut ovom idejom i rezultatima, i usvojiti još neke zdrave navike u životu.

субота, 24. мај 2014.

Magazin "Život i Zdravlje"

Do sada sam imao priliku da nađem mnoge vegetarijanske, pa čak i veganske kuvare online i u štampanom izdanju, ali mi je posebno drago što mogu da vam predstavim prvi časopis o zdravlju koji podržava i promoviše vegansku ishranu (kao jedan od 8 aspekata zdravlja). Taj časopis se zove "Život i Zdravlje" a uređuje ga NVO "Život i Zdravlje".
Reči urednika časopisa: "Magazin "Život i zdravlje" je prvi porodični magazin koji se bavi promocijom zdravlja i pokrenut je kao podrška radu našeg udruženja.
Članci koje objavljujemo nisu namenjeni dijagnozi ili lečenju bilo koje bolesti. Njihov cilj je da motivišu čitaoce da sami započnu ozbiljniju brigu o svom zdravlju.
Na stranicama našeg magazina mogu se pronaći najsvežije i najvažnije informacije iz oblasti fizičkog, mentalnog, duhovnog i socijalnog zdravlja, čijim prihvatanjem i praktikovanjem čitaoci mogu razviti kako svoj, tako i zdravstveni potencijal cele svoje porodice.
Redakcija magazina „Život i zdravlje“ sarađuje sa nekoliko izdavačkih kuća u zemlji i inostranstvu, nekoliko domaćih i stranih univerziteta, crpi informacije iz dugogodišnje prakse renomiranih stručnjaka, prezentuje rezultate najnovijih naučnih istraživanja… Informacije koje objavljujemo su odolele zubu vremena i pokazale se kao istinite i delotvorne.
Magazin „Život i zdravlje” je Vaš partner, pomoćnik i saputnik na putu zdravog načina života."
Magazin „Životi i zdravlje” se štampa na kvalitetnom sjajnom 90-gramskom papiru, u punom koloru, na 60 strana. Može se kupiti na trafikama po promotivnoj ceni od 99 RSD ili naručiti direktno kod nas."

Ukoliko i vi želite da se uverite u ovaj časopis koji me je oduševio, možete slobodno skinuti prvi broj u celosti klikom na sliku dole:
Ukoliko ste zainteresovani da još više saznate o ovom časopisu, posetite internet prezentaciju kluba zdravlja: www.zivotizdravlje.net

Нема коментара:

Постави коментар