O blogu

Dobrodošli na blog o trčanju i veganskoj ishranih. Želim vam da se osećate prijatno i da ovde možete provesti vreme čitajući i diskutujući o temama koje budu pokrenute, a da ne budete suočeni sa političkom, verskom, nacionalnom ili bilo kojom drugom mržnjom ili netolerancijom.
Ovim blogom želim da vidim da li osoba može da se hrani veganskom ishranom i da se bavi atletikom koja zahteva velike i dugotrajne napore (polumaratoni, maratoni, triatlnoi, itd...). Pošto je čest argument protiv veganske ishrane tvrdnja da se neko bavi poslovima koji iziskuju velike napore, mislim da nema boljeg testa nego upravo ovi testovi. Ovo ne činim iz razloga da omalovažavam one koji se hrane (i žive) drugačije, ali se nadam da će neko biti pokrenut ovom idejom i rezultatima, i usvojiti još neke zdrave navike u životu.

недеља, 08. новембар 2009.

Korisni linkovi

U poslednje vreme sam primetio da postoji više nego što sam mislio internet prezentacija na temu trčanja i zdravlja. Posebno bih istakao 3 stranice koje se bave ovom tematikom: www.trcanje.rs , www.astma.rs i www.pobedidijabetes.org
Na ovim prezentacijama sam našao mnogo više nego što sam očekivao na užu temu kojom se bavi moj blog, na temu ishrane i zdravlja atletičara, a posebno trkača, pa bih sada naveo nekoliko linkova koji bi i vama mogli biti interesantni:


Pobedi dijabetes:
Pobedi astmu:
To je za sada od linkova, a preporučujem vam da redovno pratite ove blogove jer stvarno ima puno korisnih informacija i saveta i za stvari koje se ne tiču samo ishrane.

Нема коментара:

Постави коментар