O blogu

Dobrodošli na blog o trčanju i veganskoj ishranih. Želim vam da se osećate prijatno i da ovde možete provesti vreme čitajući i diskutujući o temama koje budu pokrenute, a da ne budete suočeni sa političkom, verskom, nacionalnom ili bilo kojom drugom mržnjom ili netolerancijom.
Ovim blogom želim da vidim da li osoba može da se hrani veganskom ishranom i da se bavi atletikom koja zahteva velike i dugotrajne napore (polumaratoni, maratoni, triatlnoi, itd...). Pošto je čest argument protiv veganske ishrane tvrdnja da se neko bavi poslovima koji iziskuju velike napore, mislim da nema boljeg testa nego upravo ovi testovi. Ovo ne činim iz razloga da omalovažavam one koji se hrane (i žive) drugačije, ali se nadam da će neko biti pokrenut ovom idejom i rezultatima, i usvojiti još neke zdrave navike u životu.

недеља, 25. октобар 2009.

Poslednji polumaraton kao ne-vegan

"Došao je i taj dan..." Već jedno vreme sam se spremao (tačnije 3 nedelje od poslednjeg polumaratona). Za jedno pola sata trebam da krenem... Jedva čekam start... i onda lagano, pa tek u trećoj trećini trke da ubrzavam i obilazim većinu onih koje ću obići (a to će biti neka petina trkača možda). Plan mi je da istrčim ispod 1 sat i 52 minute.
Za užinu posle trke sam spremio dva sendviča od crnog hleba sa namazom od soje i plavog patlidžana (ipak to je već posle trke :) ). Kada se završi trka poslaću rezultate. Odo ja na doručak (mešani musli sa suvim voćem, preliveni sa cedevitom), pa na trku.

Нема коментара:

Постави коментар