O blogu

Dobrodošli na blog o trčanju i veganskoj ishranih. Želim vam da se osećate prijatno i da ovde možete provesti vreme čitajući i diskutujući o temama koje budu pokrenute, a da ne budete suočeni sa političkom, verskom, nacionalnom ili bilo kojom drugom mržnjom ili netolerancijom.
Ovim blogom želim da vidim da li osoba može da se hrani veganskom ishranom i da se bavi atletikom koja zahteva velike i dugotrajne napore (polumaratoni, maratoni, triatlnoi, itd...). Pošto je čest argument protiv veganske ishrane tvrdnja da se neko bavi poslovima koji iziskuju velike napore, mislim da nema boljeg testa nego upravo ovi testovi. Ovo ne činim iz razloga da omalovažavam one koji se hrane (i žive) drugačije, ali se nadam da će neko biti pokrenut ovom idejom i rezultatima, i usvojiti još neke zdrave navike u životu.

уторак, 19. јун 2012.

Istina i šarm kave - 2. deo

Ukoliko vas je prva emisija o kafi zaintrigirala i pokrenula da ponovo razmislite o navici pijenja kafe, pogledajte i emisiju koja je nastavak prve emisije o kafi. I u ovoj emisiji dr Petar Borović će dati odgovore na mnoga aktuelna pitanja o ovom proslavljenom napitku.
Neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovor:
  • Kako kafa utiče na kosti?
  • Šta možemo da naučimo od načina uzgajanja kafe?
  • Kako kafa pomaže boljem pamćenju?
  • Zašto je najveći broj srčanih i moždanih udara ujutro?

Нема коментара:

Постави коментар