O blogu

Dobrodošli na blog o trčanju i veganskoj ishranih. Želim vam da se osećate prijatno i da ovde možete provesti vreme čitajući i diskutujući o temama koje budu pokrenute, a da ne budete suočeni sa političkom, verskom, nacionalnom ili bilo kojom drugom mržnjom ili netolerancijom.
Ovim blogom želim da vidim da li osoba može da se hrani veganskom ishranom i da se bavi atletikom koja zahteva velike i dugotrajne napore (polumaratoni, maratoni, triatlnoi, itd...). Pošto je čest argument protiv veganske ishrane tvrdnja da se neko bavi poslovima koji iziskuju velike napore, mislim da nema boljeg testa nego upravo ovi testovi. Ovo ne činim iz razloga da omalovažavam one koji se hrane (i žive) drugačije, ali se nadam da će neko biti pokrenut ovom idejom i rezultatima, i usvojiti još neke zdrave navike u životu.

уторак, 12. јун 2012.

Istina i šarm kave

Vegetarijancima i veganima je cilj u ishrani da ne jedu meso ili možda namirnice životinjskog porekla. Ali to nije cilj sam po sebi, nego postoji još jedan, kod mnogih, još važniji cilj: u umerenim količinama jesti/piti ono što je zdravo, a ono što je štetno izbegavati. Pogledajte šta o kafi kaže dr Petar Borović.

Нема коментара:

Постави коментар