O blogu

Dobrodošli na blog o trčanju i veganskoj ishranih. Želim vam da se osećate prijatno i da ovde možete provesti vreme čitajući i diskutujući o temama koje budu pokrenute, a da ne budete suočeni sa političkom, verskom, nacionalnom ili bilo kojom drugom mržnjom ili netolerancijom.
Ovim blogom želim da vidim da li osoba može da se hrani veganskom ishranom i da se bavi atletikom koja zahteva velike i dugotrajne napore (polumaratoni, maratoni, triatlnoi, itd...). Pošto je čest argument protiv veganske ishrane tvrdnja da se neko bavi poslovima koji iziskuju velike napore, mislim da nema boljeg testa nego upravo ovi testovi. Ovo ne činim iz razloga da omalovažavam one koji se hrane (i žive) drugačije, ali se nadam da će neko biti pokrenut ovom idejom i rezultatima, i usvojiti još neke zdrave navike u životu.

петак, 05. март 2010.

Tri godine postojanja ARK Tron

Povodom tri godine postojanja kluba ARK Tron organizuje se rođendanska trka na Paliću. Evo i reči organizatora:
Dana 7. marta 2010. godine, održava se 3. Tron rođendanska trka na Paliću. Pre nego što posetite ovo prelepo mesto, pročitajte i jednu lepu priču sa severa Bačke. Trčanje.rs poziva sve drugare trkače sa Palića, iz Subotice i okoline da se pridruže Sebastianu Ludaiću i ostalim članovima atletsko rekreativnog kluba Tron sa Palića. Garantujemo dobro druženje i znanje koje će sa vama svi članovi Trona rado podeliti.

Prva trka koju sam trčala je bila trka u organizaciji upravo ovog kluba i mogu reći da je atmosfera bila odlična! Organizacija stvarno na nivou i ljudi koji su tu spremni da vam pomognu i daju savete.
Više izveštaja o samoj trci će biti nakon trke.

Više o ovome na:
http://www.trcanje.rs/2010/03/tron-palic/comment-page-1/#comment-3753
http://www.tron.org.rs

Нема коментара:

Постави коментар