O blogu

Dobrodošli na blog o trčanju i veganskoj ishranih. Želim vam da se osećate prijatno i da ovde možete provesti vreme čitajući i diskutujući o temama koje budu pokrenute, a da ne budete suočeni sa političkom, verskom, nacionalnom ili bilo kojom drugom mržnjom ili netolerancijom.
Ovim blogom želim da vidim da li osoba može da se hrani veganskom ishranom i da se bavi atletikom koja zahteva velike i dugotrajne napore (polumaratoni, maratoni, triatlnoi, itd...). Pošto je čest argument protiv veganske ishrane tvrdnja da se neko bavi poslovima koji iziskuju velike napore, mislim da nema boljeg testa nego upravo ovi testovi. Ovo ne činim iz razloga da omalovažavam one koji se hrane (i žive) drugačije, ali se nadam da će neko biti pokrenut ovom idejom i rezultatima, i usvojiti još neke zdrave navike u životu.

среда, 17. март 2010.

Utisci sa 3. rođendanske trke ARK "Tron"

7.3.2010. je osvanuo prohladan zimski dan iznad palićkog jezera. Iako je temperatura bila oko nule takmičari nisu odustali nego su se vredno zagrevali za trku. Sama trka je trajala ... pa kako za koga - vremenski limit je bio 1 sat i 7 i po minuta, a prvi kroz cilj je prošao moj klubski kolega Zdravko Mišović iz Kule za 33 minute i 20 sekundi, prešavši 10,08 km.
Lično sam bio jako zadovoljan samom trkom, koju sam istrčao za 53:48 i time osvojio 58. mesto.
Kao i prošle godine, atmosfera pre, za vreme i posle trke je stvarno bila odlična i pohvalio bih Sebu i ARK Tron koji su organizovali ovako dobru trku i spremili odličnu rođendansku tortu.
Članova kluba "AK Hajduk maraton tim Kula". Sa leva na desno: Zdravko Mišović, Zoran Janković, Jožef Čuport, David Šili (bilo je još članova kluba ali nisu svi na slici)


Rezultati trke
Slike sa trke

Нема коментара:

Постави коментар